Kurs i hverdagslydighet

I oktober og november gjennomfører vi kurs i hverdagslydighet med utvalgte tema. Kurset som vil omhandle hverdagslydighet og kommunikasjon med hunden, basert på klikker/ros og godbit teorien. Her kan alle hunder i alle aldre delta, både de som er nybegynnere og de som har trent lydighet tidligere. Instruktør er Kristin Engan.

Innhold:
Vi trener på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontakt, sitt, ligg, gå fint i bånd og innkalling ved bruk av klikker/ ros og godbitteorien. Kurset passer for hunder i alle aldre, både nybegynnere og viderekomne er velkommen! Det vil være mulighet for oppstart underveis i kursrekka eller til drop-in på hvert enkelt tema, med krav om oppmøte den først kvelden innen hvert tema

Det planlegges totalt 8 kvelder med følgende tidspunkter og tema:

  • Torsdag 5/10 og 12/10 - Gå pent i bånd
  • Torsdag 19/10 og 26/10 - Ligg
  • Torsdag 2/11 og 9/11 - Sitt
  • Torsdag 16/11 og 23/11 - Innkalling

Instruktør:
Instruktør på kurset er Kristin Engan. Hun har fire irsk settere og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Dette er kveldkurs, og gjennomføres i tidsrommet kl. 1830 - 2030. Kurset vil foregå utenfor klubbens lokaler på Sollihagan. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 26. september 2017 til rhk@roros.net.
Merkes med "kurs hverdagslydighet", navn på ekvipasjen, alder på fører, og alder på hund.

Pris: Kr. 500 for medlemmer/ kr. 800 for ikke-medlem. Pris drop-in kr. 200 pr. tema (kan betales kontant).
Betalingsfrist 2. oktober til kontonummer 4280 05 38275. Betalingen merkes med "kurs  hverdagslydighet" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
Ta med bil med bur, slik at hunden kan få hvile mellom øktene. Det er også lurt med MASSE gode godbiter, myke og små (kjøttkake, fiskekake, pølse etc). Husk friskt vatn og vannskål til din firbente venn.