Utstillingskurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby utstillingskurs helga 20. – 22. april for nybegynnere og viderekommende. Alle er velkommen, medlem eller ei. Det er plass til 10 ekvipasjer til kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet er å få frem det beste i ekvipasjen slik at fører og hund lykkes sammen. Kurset passer for alle både nybegynnere og viderekomne, så opplegget tilpasses hver ekvipasje. Gjennom kurset vil man ha litt teori  og praksis parallelt. Tema som blir tatt opp er hvorfor utstilling? Pelsstell – hvordan vise hunden på en fordelaktig måte? Hva vil folk ha hjelp med? Praktisk øving på situasjoner man møter i ringen og på utstillingsplassen med gå, løpe, stå på bord, forbi passeringer, stå tett osv.

Instruktør:
Anita Vestgård er instruktør på kurset. Anita er hundeoppdretter, har mye erfaring fra utstilling og utstillingsringen, samt vært med å arrangere utstillinger for cavalierklubben. Hun er utdannet instruktør trinn 1 gjennom NKK. Anita har gjennomført flere utstillingskurs for Tynset og omegns hundeklubb. Hun sitter i styret for Norsk cavalierklubb, og har også vært leder av aktivitetskomiteen der i 2 år.

Praktisk informsjon:
Kurset vil foregå Sollihagan med teori inne i klubblokalet og praktisk trening ute på plassen. Tidspunkter for kurset er fredag kl. 1800 - 2030, lørdag og søndag 1000 – 1330. Hvis det er dårlig vær tar vi matpauser på lokalet i Sollihagan. Hunden skal være sosialisert og omgjengelig.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 9. april 2018 etter «først til mølla-prinsippet» for inntil 10 ekvipasjer..
Påmelding sendes til rhk@roros.net.Merkes med "Utstillingskurs", navn på ekvipasje, fødselsår og postnummer på fører, rase og alder på hund.

Pris: 1000 for medlemmer/ kr. 1300 for ikke medlemmer.
Betalingsfrist senest 13. april. 2017 til kontonummer 4280 05 38275. Betalingen merkes med "Utstillingskurs" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
-
Bur eller mulighet til å ha hunden i bil.
- Myke godbiter (fiskepudding, pølser, skinkeost etc) og vann til hunden.
- Noe skrive med og på, mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.