Agility nybegynnerkurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby nybegynnerkurs i agility helga 8. - 9. januar. Kurset er for nybegynnere, og de som kan litt. Alle er velkomne, medlem eller ei. Instruktør på kurset er Camilla Borgos og Toini Bergstrøm. Det er plass til 6 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet er å få frem det beste i ekvipasjen slik at fører og hund lykkes. Kurset passer for dere som har en hund som ikke har gått agility tidligere, eller de som kan gå små kombinasjoner. Kurset består av litt teori og mye praksis. Dette er et hinderinnlæringskus med innlæring av ulike hindre, samt at man setter sammen små kombinasjoner med for eksempel hopp og tunnel. Aldersgrensen for hunden er 9 måneder.

Instruktør:
Instruktører på kurset er Camilla Borgos og Toini Bergstrøm. Camilla har drevet med agility i 8 år. Hun trener og konkurrerer per dags dato med sin hvite gjeterhund, Ayla (4), i klasse 3 agility og klasse 2 hopp. Toini har drevet med agility i 5 år. Hun trener og konkurrerer nå med sin border collie, Nala (3), i klasse 1 agility og klasse 2 hopp.

Praktisk informasjon:
Både den teoretiske og praktiske delen av kurset gjennomføres i Røros Hundehall på Sollihagaen, og vil vare fra kl. 0900 til ca. 1600/1700 både lørdag og søndag. Vi tar matpause i hallen, så ta med lunsjmat begge dager. Kurset gjennomføres i henhold til gjeldende regler i forhold til Covid-19 situasjonen. 

Tisper med løpetid kan delta på kurset, men må bruke truse.

Påmelding og pris
Frist for påmelding er 29. desember, påmeldingen er bindende etter "først til mølla-prinsippet". Plass for inntil 6 ekvipasjer med minimum 3 deltakere for oppstart.

Påmelding sendes til rhk@roros.net, og merkes med: "Agilitykurs januar 2021", navn på ekvipasje, fødselsår, postnummer og telefonnummer for fører, samt hundens alder og rase. Skriv også litt om hvilke typer belønning som fungerer best for din hund – leker og/eller godbiter.

Pris: Kr. 1000 for medlemmer/ kr. 1300 for ikke medlemmer.
Betalingsfrist 31. desember, kursavgift betales til kontonummer 4280 05 38275. Betaling merkes også med "Agilitykurs januar 2022" og navn på fører.

Treningstips i forkant av kurset: Øv på sitt og/eller ligg og bli, samt leking sammen med din hund som belønning.

Huskeliste til kurset:
- Bur eller mulighet til å ha hunden i bil.
- Myke godbiter (fiskepudding, pølser, skinkeost etc), leker og vann til hunden.
- Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.