Kurs i hverdagslydighet med utvalgte tema

Vi planlegger kurs i hverdagslydighet med utvalgte tema september og oktober. Kurset vil omhandle hverdagslydighet og kommunikasjon med hunden, basert på klikker/ros og godbit teorien. Her kan alle hunder i alle aldre delta, både de som er nybegynnere og de som har trent lydighet tidligere. Instruktør er Kristin Engan. Det er plass til 10 ekvipasjer på dette kurset.

Innhold:
Vi trener på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontak/ gå pent i båndt, sitt og innkalling ved bruk av klikker/ ros og godbitteorien. Her er det mulig å lære om bruk av klikker til de som ønsker det, eller bare ros/ godbit til de som vil det. Kurset passer for hunder i alle aldre, der både nybegynnere og viderekomne er velkommen! 

Instruktør:
Instruktør på kurset er Kristin Engan. Hun har irsk settere og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Det planlegges totalt 6 kvelder med følgende tema:

  • - Mandag 25/9 og 2/10 med tema "kontakt og gå pent i bånd"
    - Mandag 9/10 og 16/10 med tema "sitt"
    - Mandag 25/10og 30/10 med tema "innkalling"

Kurset gjennomføres over 6 uker med en kurskveld pr. uke i tidsrommet kl. 1830 - 2030 alle kvelder. Kurset vil foregå utenfor klubbens lokaler på Sollihagan dersom annet ikke er avtalt. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding hele kurset innen 18. september 2023 til rhk@roros.net.
Merkes med "kurs hverdagslydighet høst 2023", navn på ekvipasjen, fødselsår, postnummer og telefonnummer til fører, samt alder, rase og forkunnskap til hunden.
Plass for inntil 10 ekvipasjer, med minimum 5 deltakere for oppstart.

Pris: Kr. 1100 for medlemmer/ kr. 1400 for ikke-medlem. 
Betalingsfrist 21. september til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "kurs  hverdagslydighet vår 2023" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
Ta med bil med bur, slik at hunden kan få hvile mellom øktene. Det er også lurt med MASSE gode godbiter, myke og små (kjøttkake, fiskekake, pølse etc). Husk friskt vatn og vannskål til din firbente venn.