Grunnleggende kurs i hverdagslydighet for valp- og unghund

Vi planlegger valpe- og unghundkurs i april med grunnleggende hverdagslydighet/ dresur. Instruktør på kurset er Kristin Engan og Trine Aspås Krog. Alle er velkommen - medlem og ikke medlemmer. Det er plass til 15 ekvipasjer på kurset.

Innhold:
På dette kurset øver vi på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontakt, sitt, ligg og innkalling ved bruk av klikker. Kurset er for valper og unghunder inntil 1 år. Dersom det blir ledige plasser kan vi ta inn ungunder på inntil 2 år med totalt 12 ekvipasjer.

Instruktør:
Hovedinstruktør for kurset er Kristin Engan, og sammen med seg har hun Trine Aspås Krog. Kristin Engan har fire irsk settere, og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder.

Datoer og tema for kurskvelder er følgende:.
- Torsdag 16/4 med tema "kontakt"
- Mandag 20/4 med tema "gå pent i bånd"
- Torsdag 23/4 med tema "sitt"
- Mandag 27/4 med tema "innkalling"
- Torsdag 30/4 med tema "ligg"

Alle kvelder i tidsrommet kl. 1830 - 2030. Den første kurskvelden vil foregå utenfor klubbens lokaler på Sollihagan. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Det kan bli andre lokaliteter på senere kurskvelder. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse. Kursene gjennomføres under forutsetning av minimum 5 deltakere.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 30. mars 2020 til rhk@roros.net etter "først til mølla" - prinsippet for inntil 15 ekvipasjer.
Merkes med "valpe-/unghundkurs april", navn på ekvipasjen, fødselsår og postnummer på fører, og alder og rase på hund.

Pris: Kr. 800 for medlemmer/ kr. 1100 ikke-medlem.
Betalingsfrist senest 30. mars til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Valpe-/unghundkurs april 2020" og navn på fører.

Huskeliste til kursene:

Ta med masse (og da mener vi virkelig masse) myke, små godbiter, vannskål og vann. Valpen trenger et bur/bil å ligge i i mellom øktene i løpet av kvelden. Alle deltagere vil få utdelt klikker, og innføring i bruk av denne første kurskveld. Vi bruker klikkeren på alle kurskveldene. 

Se også arrangementet på facebook

Copyright Nina Broen