Valpe- og unghundkurs

Vi planlegger neste valpe- og unghundkurs i august/ september med grunnleggende hverdagslydighet. Instruktør på kurset er Kristin Engan. Alle er velkommen - medlem og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på hvert kurs.

Innhold:
På dette kurset øver vi på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontakt, sitt, ligg og innkalling ved bruk av klikker. Kurset er for valper og unghunder inntil 2 år. Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder.

Instruktør:
Instruktør på kurset er Kristin Engan. Hun har fire irsk settere, og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder.
Datoer for kurskvelder kommer.

Alle kvelder i tidsrommet kl. 1830 - 2030. Kurset vil foregå utenfor klubbens lokaler på Sollihagan. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse. Kursene gjennomføres under forutsetning av minimum 5 deltakere.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 10. august 2018 til rhk@roros.net etter "først til mølla" - prinsippet for inntil 12 ekvipasjer.
Merkes med "valpe-/unghundkurs april", navn på ekvipasjen, alder og postnummer på fører, og alder på hund.

Pris: Kr. 800 for medlemmer/ kr. 1100 ikke-medlem.
Betalingsfrist senest 12. august til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Valpe-/unghundkurs april" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
Ta med masse (og da mener vi virkelig masse) myke, små godbiter, vannskål og vann. Valpen trenger et bur/bil å ligge i i mellom øktene i løpet av kvelden. Alle deltagere vil få utdelt klikker, og innføring i bruk av denne første kurskveld. Vi bruker klikkeren på alle kurskveldene. 

Se også arrangementet på facebook her.

Copyright Nina Broen