Grunnleggende hverdagslydighet for valp- og unghund

Vi planlegger valpe- og unghundkurs i månedsskiftet august/ september med grunnleggende hverdagslydighet/ dressur. Instruktør på kurset er Kristin Engan. Alle er velkommen - medlem og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset.

Innhold:
På dette kurset øver vi på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontakt, sitt, ligg og innkalling ved bruk av klikker. Kurset er for valper og unghunder inntil 1 år. Dersom det blir ledige plasser kan vi ta inn ungunder på inntil 2 år med totalt 12 ekvipasjer.

Instruktør:
Instruktør for kurset er Kristin Engan. Kristin Engan har fire irsk settere, og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

Praktisk informasjon:
Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder:

  • Mandag 23/8 med tema "kontakt"
  • Torsdag 26/8 med tema "gå pent i bånd"
  • Mandag 30/8 med tema "sitt"
  • Torsdag 2/9 med tema "innkalling"
  • Mandag 6/9 med tema "ligg"

Alle kvelder i tidsrommet kl. 1830 - 2030. Kurset finner sted på Sollihagaen, ved våre lokaler, første kveld. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Senere kvelder kan bli andre lokaliteter.. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse. Kursene gjennomføres under forutsetning av minimum 5 deltakere.

Kurset gjennomføres i henhold til nasjonale retningslinjer og NKK`s veileder i for arrangører for prøver og aktiviteter under Covid-19 – situasjonen. Vi oppfordrer alle til å holde gode avstander mellom deltakere og parkerte biler. Vi møtes friske og raske, og alle har eget utstyr til egen hund.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 12. august 2021 til rhk@roros.net etter "først til mølla" - prinsippet for inntil 12 ekvipasjer.
Merkes med "valpe-/unghundkurs august 2021", navn på ekvipasjen, fødselsår og postnummer på fører, telefonnummer og alder og rase på hund.

Pris: Kr. 900 for medlemmer/ kr. 1200 ikke-medlem.
Betalingsfrist senest 15. august til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Valpe-/unghundkurs august 2021" og navn på fører.

Huskeliste til kursene:

Ta med masse (og da mener vi virkelig masse) myke, små godbiter, vannskål og vann. Valpen trenger et bur/bil å ligge i i mellom øktene i løpet av kvelden. Alle deltagere vil få utdelt klikker, og innføring i bruk av denne første kurskveld. Vi bruker klikkeren på alle kurskveldene. 

Copyright Nina Broen