Valpe- og unghundkurs

Det er stor pågang på valpe- og unghundkurs, og derfor har vi satt opp to kurs nå i høst. Første kurset har oppstart i midten av august og det andre i midten av september. Begge kursene er med Kristin Engan som er instuktør. Alle er velkommen - medlem og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på hvert kurs.

Innhold:
På dette kurset øver vi på grunnleggende hverdagslydighet med øvelser som kontakt, sitt, ligg og innkalling ved bruk av klikker. Kurset er for valper og unghunder inntil 2 år. Dette er et kveldskurs med tilsammen 5 kurskvelder følgende dager.

Instruktør:
Instruktør på kurset er Kristin Engan. Hun har fire irsk settere og har tatt hundetrener utdanning gjennom Trondheim Hundeskole. Samt flere kurs gjennom Canis med vekt på bruk av klikker. Da både opp mot hverdagslydighet men også spesifikt mot bruk av klikker/ros metoden opp mot fuglehunder.

1. Kurs med oppstart i midten av august:

 • Mandag 14/8
  Onsdag 16/8
  Tirsdag 22/8
  Torsdag 24/8
  Tirsdag 29/8

Bindende påmelding innen 6. august 2017 til rhk@roros.net.
Merkes med "valpe-/unghundkurs kurs1", navn på ekvipasjen, alder på fører, og alder på hund.

2. Kurs med oppstart i midten av september:

 • Mandag 11/9
 • Torsdag 14/9
 • Mandag 18/9
 • Torsdag 21/9
 • Mandag 25/9

Bindende påmelding innen 3. september 2017 til rhk@roros.net.
Merkes med "valpe-/unghundkurs kurs 2", navn på ekvipasjen, alder på fører, og alder på hund.

Alle kvelder i tidsrommet kl. 1830 - 2030. Kurset vil foregå utenfor klubbens lokaler på Sollihagan. Det ligger rett over veien for Røros Gummi og maskin. Ta kontakt om du trenger nærmere veibeskrivelse. Kursene gjennomføres under forutsetning av minimum 5 deltakere.

Pris:

Pris: Kr. 800 for medlemmer/ kr. 1000 ikke-medlem.
Betalingsfrist 9. august til første og 8. september til andre kurs til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Valpe-/unghundkurs" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
Ta med masse (og da mener vi virkelig masse) myke, små godbiter, vannskål og vann. Valpen trenger et bur/bil å ligge i i mellom øktene i løpet av kvelden. Alle deltagere vil få utdelt klikker, og innføring i bruk av denne første kurskveld. Vi bruker klikkeren på alle kurskveldene. 

Se også arrangementet på facebook her.

Copyright Nina Broen