Agilitykurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby agilitykurs helga 25. - 27. mai for både nybegynnere og viderekommende. Alle er velkommen, medlem eller ei. Det er plass til 8 ekvipasjer til kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet er å få frem det beste i ekvipasjen slik at fører og hund lykkes. Kurset passer for alle både nybegynnere og viderekomne, så opplegget tilpasses hver ekvipasje. Kurset består av litt teori og mye praksis. Det blir  satt opp hinder og baner med felles brifing. Man vil gå igjennom valg av linjer for hunden med forskjellige måter å handle. For nybegynnere blir det innlæring av hinder og små kombinasjoner med for eksempel hopp og tunnel. For viderekomne blir det satt baner med ulike kombinasjoner, hvor fokuset er handling for å finne de beste løsningene i banen.

Instruktør:
Julie Stormo Strøm er instruktør på kurset. Julie arbeider til daglig på Skjetlein videregående skole, og har lang erfaring i agility. Hun har konkurrert i agility i 9 år, og trener nå med to hunder en border collie og en tervueren. Som utøver har hun konkurrert i klasse 3, deltatt i NM i 2012 og 2013, og to ganger representert Norge i FMBB (Verdensmesterskap for belgiske fårehunder). De kvalifiserte seg til finalen i 2012. Julie har også trent og startet litt i rallylydighet.

Praktisk informasjon:
Kurset starter med teori fredag kveld fra kl. 1900 - 2100. Den praktiske delen av kurset gjennomføres på agilitybana ved Kvitsanda, og vil vare fra kl. 0900 til ca. 1600/1700 både lørdag og søndag. Hvis det er dårlig vær tar vi matpauser inne på lokalet i Sollihagan.

Påmelding og pris
Bindende påmelding innen 14. mai etter "først til mølla-prinsippet" for inntil 8 ekvipasjer.
Påmelding sendes til rhk@roros.net, og merkes med: "Agilitykurs", navn på ekvipasje, fødselsår og postnummer for fører, og hundens agilityferdigheter.

Pris: 1000 for medlemmer/ kr. 1300 for ikke medlemmer.
Betalingsfrist senest 18. mai 2018 til kontornummer 4280 05 38275. Betaling merkes også med "Agilitykurs vår" og navn på fører.

Treningstips i forkant av kurset: Øv på sitt og/eller ligg og bli.

Huskeliste til kurset:
-
Bur eller mulighet til å ha hunden i bil.
- Myke godbiter (fiskepudding, pølser, skinkeost etc), leker og vann til hunden.
- Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.