Agilitykurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby helgekurs i agility helga 12.  -13. oktober. Kurset er både nybegynnere og viderekommende, og tilpasses hver ekvipasje. Alle er velkommen, medlem eller ei. Det er plass til 7 ekvipasjer til kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet er å få frem det beste i ekvipasjen slik at fører og hund lykkes. Kurset passer for alle både nybegynnere og viderekomne, så opplegget tilpasses hver ekvipasje. Kurset består av litt teori og mye praksis. Det blir  satt opp hinder og baner med felles brifing. Man vil gå igjennom valg av linjer for hunden med forskjellige måter å handle. For nybegynnere blir det innlæring av hinder og små kombinasjoner med for eksempel hopp og tunnel. For viderekomne blir det satt baner med ulike kombinasjoner, hvor fokuset er handling for å finne de beste løsningene i banen.

Instruktør:
Julie Stormo Strøm er instruktør på kurset,. Julie arbeider til daglig på Skjetlein videregående skole, og har lang erfaring i agility. Hun har konkurrert i agility siden 2008. Hun trener nå og konkurrerer en border collie. Som utøver konkurrer hun i klasse 3,og representert Norge i FMBB (Verdensmesterskap for belgiske fårehunder). De kvalifiserte seg til finalen i 2012. Julie har også trent og startet litt i rallylydighet.

Praktisk informasjon:
Både den teoretiske og praktiske delen av kurset gjennomføres på agilitybana ved Kvitsanda, og vil vare fra kl. 0900 til ca. 1600/1700 både lørdag og søndag. Hvis det er dårlig vær tar vi matpauser inne på lokalet i Sollihagan.

For at alle skal få likt utbytte av kurset, så kan dessverre ikke tisper med løpetid delta.

Påmelding og pris
Fristt for påmelding er 27. september, bindende påmelding etter "først til mølla-prinsippet" for inntil 7 ekvipasjer.
Påmelding sendes til rhk@roros.net, og merkes med: "Agilitykurs høst 2019", navn på ekvipasje, fødselsår og postnummer for fører, og hundens agilityferdigheter.

Pris: 1200 for medlemmer/ kr. 1600 for ikke medlemmer.
Betalingsfrist 2. oktober, kursavgift betales til kontornummer 4280 05 38275. Betaling merkes også med "Agilitykurs høst 2019" og navn på fører.

Treningstips i forkant av kurset: Øv på sitt og/eller ligg og bli.

Huskeliste til kurset:
-
Bur eller mulighet til å ha hunden i bil.
- Myke godbiter (fiskepudding, pølser, skinkeost etc), leker og vann til hunden.
- Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.