Blodsporkurs

Røros Hundeklubb ønsker å gjenta sukseen fra i vår, og planlegger nytt blodsporkurs 15. - 17. september. Kurset passer for alle raser. Alle er velkommen - medlemmer og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet med kurset er å lære å legge blodspor, og gå utlagt blodspor sammen med hunden. Kurset starter med teori den første kvelden, og de neste to dagene skal vi ut i skogen å trene blodspor. Det blir lagt inn pauser mellom øktene. Det tas forbehold om endringer i programmet i henhold til været.

Instruktører:
Kursledere og instruktør er Bjørn Johnsen sammen med instruktør Tor Sæther. Bjørn Johnsen er utdannet instruktør trinn 1 i lydighet, og kan holde dressurkurs for valper unghund. Han har erfaring fra blodsporkurs og konkurranser gjennom flere år. Bjørn har deltatt i NM i blodspor og konkurrerer fremdeles. Tor har drevet aktivt innen lydighet. Han har også erfaring med spor og blodsporkurs.

Praktisk informsjon:
Kurset starter fredag kveld kl. 1900 . Tidspunkter lørdag og søndag er kl. 1000 – 1600. Mer informasjon om oppmøtested får du når det nærmer seg kurshelga.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 4. september 2017 etter «først til mølla-prinsippet» for inntil 12 ekvipasjer.
Påmelding til Bjørn Johnsen på tlf. 938 93003 eller på mail bkvikne@roros.net. Ved påmelding via mail
merkes denne med «blodsporkurs», navn på ekvipasje, og fødselsår på fører.

Pris: 1000 for medlemmer/ kr. 1200 for ikke medlemmer. Betalingsfrist 8. september 2017 til kontonummer 4280 05 38275.

Huskeliste til kurset:
-
Hundebur i bil.
-
Godbiter og vann til hunden.
-
Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.

Se også arrangement på facebook her.