Blodsporkurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby nytt blodsporkurs helga 22. - 24. mai 2020, for både nybegynnere og viderekomne. Kurset passer for alle raser. Alle er velkommen - medlemmer og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet med kurset er å lære å legge blodspor, og gå utlagt blodspor sammen med hunden. Kurset starter med teori den første kvelden, og de neste to dagene skal vi ut i skogen å trene blodspor. Det blir lagt inn pauser mellom øktene. Det tas forbehold om endringer i programmet i henhold til været.

Instruktører:
Kursledere og instruktør er Bjørn Johnsen sammen med assistent Trine Aspås. Bjørn Johnsen er utdannet instruktør trinn 1 i lydighet, og kan holde dressurkurs for valper unghund. Han har erfaring fra blodsporkurs og konkurranser gjennom flere år. Bjørn har deltatt i NM i blodspor og konkurrerer fremdeles. 

Praktisk informsjon:
Kurset starter fredag kveld kl. 1900 . Tidspunkter lørdag og søndag er kl. 1000 – 1600/1700. Mer informasjon om oppmøtested får du når det nærmer seg kurshelga.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding hele kurset innen 27. april 2020 til rhk@roros.net.
Merkes med "Blodsporkurs 2020", navn på ekvipasjen, fødselsår og postnummer til fører, og alder på hund.

Plass for inntil 12 ekvipasjer, med minimum 6 deltakere for oppstart.

Pris: Kr. 1200 for medlemmer/ kr. 1600 for ikke-medlem. 
Betalingsfrist 1. mai til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Blodsporkurs vår 2020" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
-
Hundebur i bil.
-
Godbiter og vann til hunden.
-
Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.

Se også arrangement på facebook.