Blodsporkurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby blodsporkurs helga 4. - 6. mai, for både nybegynnere og viderekomne. Kurset passer for alle raser. Alle er velkommen - medlemmer og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet med kurset er å lære å legge blodspor, og gå utlagt blodspor sammen med hunden. Kurset starter med teori den første kvelden, og de neste to dagene skal vi ut i skogen å trene blodspor. Det blir lagt inn pauser mellom øktene. Det tas forbehold om endringer i programmet i henhold til været.

Instruktører:
Kursledere og instruktør er Bjørn Johnsen sammen med instruktør Tor Sæther/ Monica Nordbrekken. Bjørn Johnsen er utdannet instruktør trinn 1 i lydighet, og kan holde dressurkurs for valper unghund. Han har erfaring fra blodsporkurs og konkurranser gjennom flere år. Bjørn har deltatt i NM i blodspor og konkurrerer fremdeles. Tor har drevet aktivt innen lydighet. Han har også erfaring med spor og blodsporkurs.

Praktisk informsjon:
Kurset starter fredag kveld kl. 1900 . Tidspunkter lørdag og søndag er kl. 1000 – 1600. Mer informasjon om oppmøtested får du når det nærmer seg kurshelga.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 23. april 2018 etter «først til mølla-prinsippet» for inntil 12 ekvipasjer.
Påmelding sendes til rhk@roros.net, og merkes med: "Blodsporkurs", navn på ekvipasje, fødselsår og postnummer for fører, og om hunden er nybegynner eller viderekommen.
Ved spørsmål om kurset ta kontakt med
Bjørn Johnsen på tlf. 938 93003 eller Monica Nordbrekken på tlf. 992 73 770.

Pris: 1000 for medlemmer/ kr. 1300 for ikke medlemmer.
Betalingsfrist senest 27. april 2018 til kontonummer 4280 05 38275. Betalingen merkes  med "Blodsporkurs mai" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
-
Hundebur i bil.
-
Godbiter og vann til hunden.
-
Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.

Se også arrangement på facebook her.