Blodsporkurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby nytt blodsporkurs helga 25. - 27. juni 2021, da kurset i mai ble utsatt pga. Covid-19. Kurset passer for alle raser, både nybegynnere og viderekomne. Alle er velkommen - medlemmer og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet med kurset er å lære å legge blodspor, og gå utlagt blodspor sammen med hunden. Kurset starter med teori den første kvelden, og de neste to dagene skal vi ut i skogen å trene blodspor. Det blir lagt inn pauser mellom øktene. Det tas forbehold om endringer i programmet i henhold til været.

Instruktører:
Kursledere og instruktør er Bjørn Johnsen sammen med Trine Aspås. Bjørn Johnsen er utdannet instruktør trinn 1 i lydighet, og har holdt dressurkurs for valper og unghund. Han har erfaring fra blodsporkurs og konkurranser gjennom flere år. Bjørn har deltatt i NM i blodspor og konkurrerer fremdeles. Trine har jakthundinstruktør grunnkurs, og tar for tiden Canis klikkerinstruktør utdannelse. Hun har også erfaring med blodsporkurs, smeller og spesialsøk. 

Praktisk informsjon:
Kurset starter fredag kveld kl. 1900 . Tidspunkter lørdag og søndag er kl. 1000 – 1600/1700. Mer informasjon om oppmøtested får du når det nærmer seg kurshelga.

Kurset gjennomføres i henhold til nasjonale retningslinjer og NKK`s veileder i for arrangører for prøver og aktiviteter under Covid-19 – situasjonen. Vi oppfordrer alle til å holde gode avstander mellom deltakere og parkerte biler. Vi møtes friske og raske, og alle har eget utstyr til egen hund.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding hele kurset innen 11. juni 2021 til rhk@roros.net.
Merkes med "Blodsporkurs 2021 vår". Vi trenger informasjon om navn på ekvipasjen, fødselsår og postnummer til fører, samt alder, rase og forkunnskaper til hunden.

Plass for inntil 12 ekvipasjer, med minimum 6 deltakere for oppstart.

Pris: Kr. 1200 for medlemmer/ kr. 1600 for ikke-medlem. 
Betalingsfrist 14. juni til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Blodsporkurs vår 2021" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
-
Hundebur i bil.
-
Godbiter og vann til hunden.
-
Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.

Se også arrangement på facebook.