Blodsporkurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby nytt blodsporkurs i september, for både nybegynnere og viderekomne. Kurset passer for alle raser. Datoer for helgekurset kommer. Alle er velkommen - medlemmer og ikke medlemmer. Det er plass til 8 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet med kurset er å lære å legge blodspor, og gå utlagt blodspor sammen med hunden. Kurset starter med teori den første kvelden, og de neste to dagene skal vi ut i skogen å trene blodspor. Det blir lagt inn pauser mellom øktene. Det tas forbehold om endringer i programmet i henhold til været.

Instruktører:
Kursledere og instruktør er Bjørn Johnsen sammen med assistent Monica Nordbrekken. Bjørn Johnsen er utdannet instruktør trinn 1 i lydighet, og kan holde dressurkurs for valper unghund. Han har erfaring fra blodsporkurs og konkurranser gjennom flere år. Bjørn har deltatt i NM i blodspor og konkurrerer fremdeles. 

Praktisk informsjon:
Kurset starter fredag kveld kl. 1900 . Tidspunkter lørdag og søndag er kl. 1000 – 1600. Mer informasjon om oppmøtested får du når det nærmer seg kurshelga.

Påmelding og pris:
Bindende påmelding innen 1. september 2018 etter «først til mølla-prinsippet» for inntil 8 ekvipasjer.
Påmelding sendes til rhk@roros.net, og merkes med: "Blodsporkurs", navn på ekvipasje, fødselsår og postnummer for fører, og om hunden er nybegynner eller viderekommen.
Ved spørsmål om kurset ta kontakt med
Bjørn Johnsen på tlf. 938 93003 eller Monica Nordbrekken på tlf. 992 73 770.

Pris: 1100 for medlemmer/ kr. 1400 for ikke medlemmer.
Betalingsfrist senest 1.september 2018 til kontonummer 4280 05 38275. Betalingen merkes  med "Blodsporkurs september" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
-
Hundebur i bil.
-
Godbiter og vann til hunden.
-
Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.

Se også arrangement på facebook her.