Blodsporkurs

Røros Hundeklubb har gleden av å tilby nytt blodsporkurs helga 16. - 18. september 2022. Kurset passer for alle raser, både nybegynnere og viderekomne. Alle er velkommen - medlemmer og ikke medlemmer. Det er plass til 12 ekvipasjer på kurset, så her er det førstemann til mølla!

Innhold:
Målet med kurset er å lære å legge blodspor, og gå utlagt blodspor sammen med hunden. Kurset starter med teori den første kvelden, og de neste to dagene skal vi ut i skogen å trene blodspor. Det blir lagt inn pauser mellom øktene. Det tas forbehold om endringer i programmet i henhold til været.

Instruktører:
Kursledere og instruktør er Bjørn Johnsen sammen med Trine Aspås. Bjørn Johnsen er utdannet instruktør trinn 1 i lydighet, og har holdt dressurkurs for valper og unghund. Han har erfaring fra blodsporkurs og konkurranser gjennom flere år. Bjørn har deltatt i NM i blodspor og konkurrerer fremdeles. Trine har jakthundinstruktør grunnkurs, og tar for tiden Canis klikkerinstruktør utdannelse. Hun har også erfaring med blodsporkurs, smeller og spesialsøk. 

Praktisk informsjon:
Kurset starter fredag kveld kl. 1900 . Tidspunkter lørdag og søndag er kl. 1000 – 1600/1700. Mer informasjon om oppmøtested får du når det nærmer seg kurshelga.

Vi møtes friske og raske, og alle har eget utstyr til egen hund. Vi oppfordrer alle til å holde gode avstander mellom deltakere og parkerte biler. 

Påmelding og pris:
Bindende påmelding hele kurset innen 5. september 2022 til rhk@roros.net.
Merkes med "Blodsporkurs høst 2022 ". Vi trenger informasjon om navn på ekvipasjen, fødselsår, postnummer og telefonnummer til fører, samt alder, rase og eventuelle forkunnskaper til hunden.

Plass for inntil 12 ekvipasjer, med minimum 6 deltakere for oppstart.

Pris: Kr. 1300 for medlemmer/ kr. 1600 for ikke-medlem. 
Betalingsfrist 8. september til kontonummer 4280 05 38275.
Betalingen merkes med "Blodsporkurs høst 2022" og navn på fører.

Huskeliste til kurset:
-
Hundebur i bil.
-
Godbiter og vann til hunden.
-
Mat, drikke og noe å sitte på til deg selv.

Se også arrangement på facebook.